Loading...
Homepage2018-09-25T17:14:49+00:00

Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • za
  16
  jul
  2016

  Workshop Gezond Zwanger

  09:30 - 12:30De Grenslinde, Heinkenszand

  Een workshop bomvol praktische informatie over gezonde voeding en het voorkomen en verhelpen van zwangerschapskwaaltjes met yoga en acupressuur om je zo fit en ontspannen mogelijk van je zwangerschap te laten genieten!

  De workshop Gezond zwanger is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken zwangerschap. Het maximaal aantal deelnemers is 15 zodat er voldoende ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van vragen. Dus ben je zwanger en geïnteresseerd? Meld je dan snel aan! Meer info? Bekijk de flyer

  Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@vaessenacupunctuur.nl met als onderwerp ‘Gezond zwanger’.
  Zaterdag 16 juli van 9:30 tot 12:30

  Meer info en aanmelden: www.yogastudiohartaanzee.nl

Docenten

Contact

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Mail dan naar info@yogafederatiezeeland.nl