Loading...
Homepage2018-09-25T17:14:49+00:00

Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • za
  24
  sep
  2016

  herfstworkshop yoga & ayurveda II – lichamelijke energieën en lagen van ons lichaam & geest (kosha’s)

  10:00Yoga Sadhana, Sint Jacobstraat 8, Vlissingen

  Yoga en Ayurveda onderscheiden 5 lagen van ons wezen, namelijk fysiek lichaam, energie, gevoelens, gedachten en intuïtie, die de diepste kern van ons zelf omgeven. Een beter begrip van deze 5 omhulsels kan ons inzichten geven in ons functioneren. Door deze inzichten en bijpassende oefeningen kan genezing plaats vinden en kunnen wij stabiel en gezond blijven in ons lichaam, geest en energiehuishouden. Wij gaan op deze dag heel praktisch aan de slag om de ervaringen en kennis ook in het dagelijks leven toe te kunnen passen.
  Tijd: 10.00 tot 17.30 uur, incl. ayurvedische lunch, snack en thee. Docenten: Sascha Pfeifer en Melko Rasica. Kosten: € 95. Erkenning als bijscholing VYN is aangevraagd.
  www.yogasadhana.nl

Docenten

Contact

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Mail dan naar info@yogafederatiezeeland.nl