Loading...
Homepage2018-09-25T17:14:49+00:00

Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • vr
  07
  okt
  2016
  zo
  09
  okt
  2016

  de 5 yogacapsules – oefeningen voor het dagelijks leven

  10:00Yoga Sadhana, Sint Jacobstraat 8, Vlissingen

  Je leert de 5 yoga capsules, ook wel de dagelijkse yogavitamines genoemd: yogahoudingen, ademoefeningen, mantra’s, Yoga Nidra diepteontspanning en meditatie. Je ontdekt hoe je de
  5 yogacapsules kunt toepassen in het dagelijkse leven. Korte, eenvoudige capsules met een diepgaand effect. Dit weekend is voor iedereen, die de diepte van yoga wil induiken.
  Jouw investering: € 195,–, inclusief maaltijden, een reader en yoga nidra/mantra CD. Een erkenning als bijscholing VYN is aangevraagd.
  Docenten: Anneke Fontein van Inner Relations en Sascha Pfeifer van Yoga Sadhana.
  www.yogasadhana.nl

Docenten

Contact

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Mail dan naar info@yogafederatiezeeland.nl