Loading...
Homepage2018-09-25T17:14:49+00:00

Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • za
  12
  nov
  2016

  herfstworkshop meditatie – ontspanning en focus

  10:00Yoga Sadhana, Sint Jacobstraat 8, Vlissingen

  Meditatie – ontspanning en focus uit de Hatha Yoga, Raja Yoga en de tantra’s. In deze bijscholing gaan verschillende technieken in het middelpunt staan. Via verschillende oefeningen van pratyahara en dharana kan de toestand van meditatie (dhyana) ontstaan. De hier geleerde oefeningen en de methodische opbouw geven inspiraties voor het eigen oefenen en leren.
  Theorie over verschillende technieken zoals ook over de vraag: “Wat is meditatie eigenlijk?” en praktijk met oefeningen voor het vinden van rust, het verstillen en het focussen gaan bij deze workshop hand in hand.
  Inhoud: Asana en pranayama voor verstilling en focus, Yoga Nidra en verschillende meditatietechnieken uit de Hatha Yoga, Raja Yoga en tantra.
  Tijd: 10 tot 17 uur, kosten: € 75. Docent: Sascha.
  Inclusief thee en een lekkere soep tijdens de lunchpauze.
  Deze workshop is als bijscholing voor yogadocenten door de VYN erkend (6 bijscholingspunten).
  www.yogasadhana.nl

Docenten

Contact

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Mail dan naar info@yogafederatiezeeland.nl