Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

 • za
  11
  jun
  2022
  13:00De Zeeuwse Yogaschool - Middelburg
  Wim Hof Method Fundamentals Workshop: Adem, Koude Training, Mindset
  - Met gecertificeerd Wim Hof instructeur Timo Derriks -
  Koude training, Ademhalingstechniek en Mindset: ervaar deze 3 pijlers van de Wim Hof Methode in deze bijzondere workshop van Timo Derriks.
  Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, je immuunsysteem kan boosten én welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.
  Uiteraard mét ijsbad!
  ---
  Het programma begint met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, bevat een diepgaande WHM ademhalingssessie en een (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing. Gedurende de workshop staat Timo klaar voor al je vragen.

  Timo is officiëel Wim Hof Method gecertificeerd en zal je kundig en veilig begeleiden. Deze workshop is tot maximaal 12 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van Timo wordt gewaarborgd.

  Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.
  Organisatie: De Zeeuwse Yogaschool
 • zo
  02
  okt
  2022
  10:30 - 11:30De Zeeuwse Yogaschool - Verwerijstraat 51 - Middelburg

  Kom je meedoen? Een gezellige zondagochtend samen met je kind. Spelen, bewegen, proberen en ontspannen.
  Een fijn moment met aandacht voor elkaar.

  Voor (groot)ouders en kinderen (4-9 jaar). Een andere vertrouwde volwassene kan natuurlijk ook.

  Deelname: €19,50 per duo
  Voor meer info kijk op www.dezeeuwseyogaschool.nl

   

   

   

   

 • za
  08
  okt
  2022
  13:30De Zeeuwse Yogaschool - Middelburg
  Voel jij je regelmatig gestresst of onrustig? Gespannen?
  Vind je het lastig om te ontspannen?
  Zou je het fijn vinden om eenvoudige technieken te leren die je helpen om beter te kunnen ontspannen?

  In deze leuke, praktische en toegankelijke workshop gaan we vooral... ervaren.  We gaan ademhalingstechnieken doen die jou helpen te ontspannen. Ervaar zelf welke techniek voor jou het beste werkt.

  Na afloop van de workshop:
  - Heb je ervaren wat ademhaling voor jou kan beteken.
  - Ben je bewuster van je eigen ademhaling.
  - Kun je eenvoudige technieken toepassen thuis en op het werk.
  - Geen garanties... maar wellicht ga je meer ontspannen naar huis dan dat je gekomen bent!

  Is de workshop ook voor jou?
  De workshop is geschikt voor iedereen die wel eens stress of spanning ervaart, ongeacht leeftijd, geslacht, ervaring, etc.. De workshop is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met yoga en/of ademhalingsoefeningen én zeker ook voor mensen die wel ervaring hebben en behoefte hebben aan een verdiepende en ontspannende workshop.

  Voor meer informatie en deelname:
  https://www.dezeeuwseyogaschool.nl/ontspannenmetjeadem

 • za
  15
  okt
  2022
  13:00 - 15:00De Zeeuwse Yogaschool - Verwerijstraat 51 - Middelburg

  De workshop waar in YIN teacher Karin van Iersel je mee neemt in het wat, waarom, hoe van YIN Yoga. Haar fascinatie met ons bindweefsel (Connective Tissue – Fascia) bracht haar verdieping in de heling van de praktische YIN houdingen voor je lichaam, hart en geest. In deze wereld van heling via je bindweefsel neemt ze je mee. Praktisch. Enthousiast. Op haar manier. Laagdrempelig. Achtergrond informatie over YIN en jouw lijf, gekoppeld aan de YIN houdingen en de Traditionele Chinese gezondheidsleer die voor haar gekoppeld is aan YIN en Yoga.

  Voor wie?
  Beoefen jij YIN maar wil je nu wel eens weten wat doet YIN met je lijf. Waarom ervaar je hetgeen wat je ervaart tijdens je trainingen. Hoe kan je jouw YIN training verdieping geven.
  Spreekt dit je aan? Kom dan naar deze workshop. Ook als je denkt of voelt laagdrempelig kennis te willen maken met YIN is dit een mooie start van jouw YIN reis. Join us!

  Voor meer informatie: www.dezeeuwseyogaschool.nl

   

   

Docenten

2022-07-14T09:33:58+00:00