Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • zo
  29
  mei
  2016

  Thaise Yoga massage

  09:30Flow’er Yoga, Korendijk 34 in Middelburg

  Tijdens deze dagworkshop leer je een aantal basis technieken om een eenvoudige Thaise Yoga massage te geven. De workshop begint met een introductie en een Acro Yoga Lunar warm-up om je voor te bereiden op het geven van een massage. Vervolgens laat ik zien wat je tijdens de workshop gaat leren. Daarna ga je zelf aan de slag, waarbij je eenmaal de massage zal geven en eenmaal de massage zal ontvangen. Aanmelden kan zowel alleen als met een partner.

  Tijd: 09:30 - 16:30

  Kosten van deze workshop: €75 p.p (inclusief een kop thee en een kom soep).
  Locatie: Flow’er Yoga, Korendijk 34 in Middelburg.

  Aanmelden bij Martin Verstelle: via een bericht naar +31629070431 of via een mail naar martinverstelle@gmail.com. Meer info op www.martin.yoga

Docenten