Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • vr
  20
  jan
  2017
  zo
  22
  jan
  2017

  Docentenopleiding Restorative Yoga

  14:00Yoga Sadhana, Sint Jacobstraat 8, Vlissingen

  Deze Restorative Yoga opleiding is voor yogadocenten en yogadocenten in opleiding. De eerste module kan ook ter verdieping gevolgd worden door yoga-beoefenaars die geen docent zijn. Omdat Restorative Yoga een meditatieve vorm van yoga is, wordt er naast het leren van het ondersteunen in de poses, ook veel aandacht besteed aan verschillende meditatie-technieken die je in deze vorm van yoga kunt integreren. Je leert meditatieve vaardigheden o.a. volgens de oefeningen en theorie uit de 8-weekse Mindfulness Training, die als een rode draad door deze specialisatie loopt.

  De scholing bestaat uit 3 modules (totaal 49 uur), verdeeld over 3 weekenden (vrijdagmiddag, zaterdag en zondag), 1 x per maand.
  De modules kunnen alleen in opvolgende volgorde bijgewoond worden. Het is mogelijk om de modules over verschillende jaren (deze specialisatie wordt jaarlijks aangeboden) te verspreiden. Je leert zelfstandig Restorative Yoga les geven aan een groep of individueel.

  Locatie: Yoga Sadhana, St. Jacobsstraat 8, Vlissingen
  Kosten: € 345,- per module van 3 dagen ( 3 modules totaal) incl. syllabus, koffie/thee en soep
  Datum: start vrijdagmiddag 20 januari om 14.00 uur-20.00 uur, zaterdag en zondag de hele dag. Vervolgens op 17, 18 en 19 feb, en de derde module op 17, 18 en 19 maart.

  Deze Restorative Yoga specialisatie is erkend door de VYN (49 bijscholingspunten).

  Info: info@yogaflow.nl, www.yogaflow.nl

Docenten