Wie zijn wij

Een samenwerking van gecertificeerde Zeeuwse yogadocenten. We organiseren bijscholingen, inspiratie- en intervisie(mid)dagen voor docenten, workshops en geven met onze website een goed overzicht van onze aangesloten docenten. Om samen te zijn, samen te ondernemen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de yogadocenten Elleke Cremers en Sari de Bourgraaf en Sascha Pfeifer. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over bepaalde lessen, of bepaalde docenten? Neem dan rechtstreeks contact op met betreffende docent via hun eigen website of contactmogelijkheden.

Nieuws

Agenda

Evenement details:

 • za
  11
  jun
  2022

  Wim Hof Method Fundamentals Workshop

  13:00De Zeeuwse Yogaschool - Middelburg
  Wim Hof Method Fundamentals Workshop: Adem, Koude Training, Mindset
  - Met gecertificeerd Wim Hof instructeur Timo Derriks -
  Koude training, Ademhalingstechniek en Mindset: ervaar deze 3 pijlers van de Wim Hof Methode in deze bijzondere workshop van Timo Derriks.
  Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, je immuunsysteem kan boosten én welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.
  Uiteraard mét ijsbad!
  ---
  Het programma begint met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, bevat een diepgaande WHM ademhalingssessie en een (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing. Gedurende de workshop staat Timo klaar voor al je vragen.

  Timo is officiëel Wim Hof Method gecertificeerd en zal je kundig en veilig begeleiden. Deze workshop is tot maximaal 12 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van Timo wordt gewaarborgd.

  Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.
  Organisatie: De Zeeuwse Yogaschool

Docenten