Deze Restorative Yoga opleiding is voor yogadocenten en yogadocenten in opleiding. De eerste module kan ook ter verdieping gevolgd worden door yoga-beoefenaars die geen docent zijn. Omdat Restorative Yoga een meditatieve vorm van yoga is, wordt er naast het leren van het ondersteunen in de poses, ook veel aandacht besteed aan verschillende meditatie-technieken die je in deze vorm van yoga kunt integreren. Je leert meditatieve vaardigheden o.a. volgens de oefeningen en theorie uit de 8-weekse Mindfulness Training, die als een rode draad door deze specialisatie loopt.

De scholing bestaat uit 3 modules (totaal 49 uur), verdeeld over 3 weekenden (vrijdagmiddag, zaterdag en zondag), 1 x per maand.
De modules kunnen alleen in opvolgende volgorde bijgewoond worden. Het is mogelijk om de modules over verschillende jaren (deze specialisatie wordt jaarlijks aangeboden) te verspreiden. Je leert zelfstandig Restorative Yoga les geven aan een groep of individueel.

Locatie: Yoga Sadhana, St. Jacobsstraat 8, Vlissingen
Kosten: € 345,- per module van 3 dagen ( 3 modules totaal) incl. syllabus, koffie/thee en soep
Datum: start vrijdagmiddag 20 januari om 14.00 uur-20.00 uur, zaterdag en zondag de hele dag. Vervolgens op 17, 18 en 19 feb, en de derde module op 17, 18 en 19 maart.

Deze Restorative Yoga specialisatie is erkend door de VYN (49 bijscholingspunten).

Info: info@yogaflow.nl, www.yogaflow.nl