Project Description

Toen ik jaren geleden begon met Ashtanga yoga sprak vooral het fysieke aspect me erg aan. Gaandeweg merkte ik hoe yoga doorwerkte in mijn leven buiten de yogamat: meer rust, overzicht en focus op wat echt belangrijk voor me is. De kennismaking met Yin yoga zorgde voor nog meer verdieping en balans. Yin yoga vormt een mooie aanvulling op dynamische yogavormen zoals Ashtanga yoga omdat het de nadruk niet legt op het versterken van spieren, maar juist op het ontspannen ervan waardoor de dieper gelegen weefsels in het lichaam zoals bindweefsel, botten en gewrichten kunnen worden aangesproken.
Yoga helpt mij om rust te vinden in de hectiek van het dagelijks leven.
Omdat ik deze ervaring graag wilde delen met anderen ben ik in 2017 de Yin yoga teacher training bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gaan volgen. Daarna volgden nog diverse andere teachertrainingen en workshops op het gebied van yoga, pranayama en meditatie.

Inmiddels geef ik als gecertificeerd yogadocent met veel plezier yogales in mijn eigen studio (The Health Garage)  in Middelburg. Je kunt bij ons terecht voor yin yoga, yin yang yoga, vinyasa en aerial yoga. Daarnaast geef ik als gediplomeerd ademcoach transformerende ademsessies (transformational breathwork).

Meer info over de yogalessen en de ademcoaching kun je vinden op onze website: www.thehealthgarage.nl