Project Description

gecertificeerd yoga & meditatie docent, Yoga Nidra docent, orthopedagoog, adem- & spraakpedagoog, mental coach & yogatherapeut

Sascha beoefend sinds 1994 het pad van yoga en meditatie. Hij geeft sinds 2002 in wekelijkse groepen, in scholen in weekend-seminars/retraites les in yoga, meditatie en Yoga Nidra in Duitsland en sinds 2010 in Nederland. In 2013 opende hij het yoga- en retraitecenter Yoga Sadhana – City Yoga Retreat Vlissingen.

Sascha is opgeleid in de Integrale Bihar Yoga/Satyananda Yoga. Een klassieke yogatraditie die de verschillende yoga’s tot een holistisch systeem verbindt. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd en verdiept in het toepassen van yoga als stress- & mindmanagement en het lesgeven in Yoga Nidra en andere klassieke meditatietechnieken. Sinds 2002 geeft hij les in Yoga Nidra diepteontspanning waardoor hij  hierin veel ervaring heeft mogen opdoen. Vanaf 2017 bied hij als gecertificeerd Satyananda Yoga Nidra docent, samen met collega docenten, een opleiding in de originele Yoga Nidra in Nederland aan.

Sascha’s stijl van lesgeven wordt gekenmerkt door vreugde, individuele benadering en diepe kennis van fysieke en psychologische relaties.

Hij is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN), de toetsingscommissie voor yogaopleidingen in Nederland (VYN) en van de European Satyananda Yoga Familiy (ESYF)

Voor informatie en contact:
www.yogasadhana.nl