Project Description

Ik ben Sari en geef al ruim 20 jaar les in Goes en Heinkenszand.
Ik heb de opleiding Hatha Yoga gevolgd , Saswitha in Zeist. Deze opleiding bevindt zich momenteel in Bilthoven. Een scholing waar ik van genoten heb, en wat ik daar zeer bijzonder vond, dat niks moest. Er moet niks, als je wilt is het OK. Dit heeft me gestimuleerd om heel veel energie te stoppen in de yoga, omdat ik het zo leuk vind en nog steeds. Elke dag dat ik Yoga geef kom ik met meer energie thuis dan dat ik er naar toe ga, hoe mooi kan het zijn. Dit gun ik ook mijn yoga -cursisten. Enkelen zijn al van mijn opstart bij mijn lessen, dus meer dan 20 jaar, hoe bijzonder! Elk jaar kies ik een thema uit, zoals dit jaar in 2016 het thema ont-moeten. Via de chakra leer kan men zich meer bewust worden van zichzelf zodat men er profijt van kan hebben. Humor, plezier en stilte zijn voor mij kernbegrippen in mijn lessen. Je moet niks, en kom maar tot jezelf! Ik zal je leiden en zie het als een uur investeren in jezelf en geniet ervan.
Regio: Goes en Heinkenszand. In de avonduren geef ik les, dinsdag Heinkenszand,(2 groepen) woensdag ( 2 groepen) in Goes en donderdag (1 groep) in Goes.
Stijlen: ik geef lichte Hatha Yoga oefeningen, adem en ontspanningsoefeningen komen elke les aan bod. Ook de korte meditaties, 2 minuten. Ik hou ervan dat alles nuchter wordt gebracht, beide voeten op de grond en realistisch. Lachen mag, evenals een glimlach.

www.hatha-yoga-zeeland.nl